Coșul Meu
vitaminizant c

Vitaminizant C

28.00 lei

Conform unor studii de amploare, administrată în mod susținut, Vitamina C naturală reduce puternic incidența infarctului, a accidentelor vasculare și a cancerului. Cercetătorii au identificat în extractele NATURALE (nu și în cele de sinteză) bogate în vitamina C, nişte substanţe numite co-factori, care, pe de o parte, îmbunătăţesc asimilarea acestei vitamine de către organism, iar pe de altă parte, potenţează acţiunea sa terapeutică.


Vitaminizant C este un produs 100% natural, în miere, sub formă de suspensie, ce conține extracte din flori de Hibiscus (Hibiscus sabdariffa) și din Acerola (Malphigia glabra), standardizate în vitamina C.

Categorie:

Descriere Produs

Mod de utilizare: Intern, câte 2 lingurițe de 1-2 ori pe zi. (1linguriță =5ml)
Produs sub formă de suspensie. A se agita înainte de utilizare. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în maximum 30 zile.
Ingrediente: Hibiscus (Hibiscus sabdariffa), flori, extract apos 1:10: 56,5%; Miere: 40%; Acerola (Malphigia glabra) , fructe, extract apos uscat, maltodextrină, cu min 17% acid ascorbic*: 2%; Portocal-dulce (Citrus sinensis), ulei volatil: 0,93%; lecitină din soia: 0,1%; sorbat de potasiu și benzoat de sodiu. Doza maximă recomandată furnizează 79mg vitamina C, reprezentând 98% VNR (VNR=Valori Nutriționale de Referință cf. Regulament 1169/2011).


Iată, în continuare câteva dintre beneficiile plantelor din compoziția produsului:
– Hibiscus (Hibiscus sabdariffa)– florile acestei plante au un puternic efect relaxant şi răcoritor, fiind folosite şi în tratarea afecţiunilor renale şi digestive. Pe lângă conținutul însemnat de vitamina C, hibiscusul conține antioxidanți, minerale și aminoacizi, care ajută organismul să combată răcelile și infecțiile, prin întărirea sistemului imunitar. De asemenea, hibiscusul este un puternic tonic digestiv, combătând dispepsia și indigestia.
– Acerola (Malphigia glabra)– este recunoscută ca fiind printre fructele cu cel mai mare și mai stabil conținut de vitamina C. Acerola conţine de asemenea, substanţe puternic antioxidante, cum ar fi pigmenţii care dau culoarea roşie (flavonoide) și alte vitamine (A, PP, B1, B2, B3). Datorită acestor substanţe, aceste fructe măresc rezistenţa organismului în faţa bolilor și sunt renumite pentru efectele de regenerare şi reglare imunitară, care le recomandă ca adjuvante într-o gamă largă de afecțiuni: infecţii, alergii, îmbătrânire prematură și boala canceroasă.
– Lecitina- extrasă natural din soia, stimulează memoria și ajută la funcționarea normală a creierului.


Acțiuni fiziologice ale Vitaminei C:

  • crește absorbția fierului
  • contribuie la formarea normală a colagenului
  • ajută la funcționarea normală a vaselor de sânge, a sistemului osos, a ligamentelor, a dinților și gingiilor și a pielii
  • contribuie la metabolismul energetic normal
  • contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos
  • contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar
  • contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ
  • contribuie la reducerea oboselii și extenuării.

Prezentare: Recipient de PET, 255g. (250 ml)

Precauții: Alergie la produse din soia și la oricare dintre componentele produsului.
Contraindicații: Nu se cunosc.
A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj.
Produs notificat de de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului.
Notificare nr. 9867/27.11.2015.

Vrei sa spui ceva?