Coșul Meu
O poveste mai putin cunoscuta despre Tuia O poveste mai putin cunoscuta despre Tuia

O poveste mai putin cunoscuta despre Tuia

Sănătate februarie 12, 2018 AromScience 0

Thuja occidentalis este un copac veșnic verde, nativ din Statele Unite și Canada, care trăiește mai bine de 1000 de ani. Acesta este apreciat ca plantă ornamentală, dar în spatele aspectului sau, acunde un adevarat elixir de sănătate.Thuja-occidenatlis-398x600

Numele folosit de herboriști pentru Thuja este “Arbor vitae”, ceea ce se traduce prin “arborele vieții”. Indienii foloseau preparate cu Thuja pentru boli grave, investind această plantă cu puteri divine.

Cum au fost descoperite proprietățile miraculoase ale arborelui Thuja Occidentalis (Tuia)?

Primul om de stiinta care i-a consemnat proprietatile sale miraculoase, demne de denumirea mareata de “arborele vietii” a fost Dr. Hahnemann, insusi parintele homeopatiei.

Descoperirea proprietatilor sale salvatoare pare rupta de realitatea medicala. Hahnemann a primit un caz în care un pacient prezenta unele simptome ale gonoreei, cu purulentă din uretră, cosuri mici si mancarime la nivelul penisului.

samuel-hahnemann1Hahnemann a diagnosticat pacientul cu gonoree, dar acesta a negat cu incapatanare boala. Doctorul nu i-a dat niciun tratament și i-a cerut să revina dupa trei zile la o noua consultatie. Spre marea lui mirare, pacientul s-a întors fara nici un simptom din cele pe care le-a prezentat in cadrul investigatiei initiale.

Tânărul a dezvăluit faptul că înainte cu câteva zile, a cules câteva frunze de Tuia si le-a mestecat. Acest fapt, nemaintalnit in experienta sa, i-a starnit elanul lui Hahnemann de a investiga proprietățile Thuja occidentalis. Acesta a descoperit ca frunzele sale secreta un pricipiu activ cu efecte antivirale, antitumorale și antibiotice, care tratau afectiuni pentru care pana atunci nu existau remedii cum ar fi negii sau vegetatiile anale si veneriene si altele.

Cercetările desfășurate de oamenii de știință în ultimii zece ani au confirmat descoperirile sale.

Pornind de la aceste cercetari, a fost creat Thuja Clear– un remediu pentru uz extern, foarte puternic antiinfecțios, cu o formulă complexă, care pe lângă uleiul integral de tuia, conține și alte uleiuri, 100% naturale: arbore de ceai (Tea tree),  bergamotă (portocală amară),  migdale dulci, grapefruit și lămâie. Ingedientele vegetale din acest produs au demonstrat un rol important în tratarea multor afecțiuni, de la negi (veruci), alunite, acnee, eczeme pana la ciuperci care afectează unghiile mâinilor și picioarelor.

Mai multe detalii despre Thuja Clear aici!

AromScience

Nu exista nici un comentariu adaugat pana acum.

Adauga tu primul comentariu